Misschien weet je al dat je hoogsensitief bent of twijfel je nog. In geval van twijfel kun je hier de test maken. Maar één ding is zeker, wanneer je hoogsensitief bent, dan is het tijd om dat te omarmen. En dat is niet altijd even makkelijk.

Judith wist al een tijdje dat ze hoogsensitief was, maar had er langere tijd niets mee gedaan. Totdat het omslagpunt kwam.

Ze werkte 7 jaar voor dezelfde werkgever en was niet meer happy met waar ze op dat moment zat. Ze voelde zich de underdog, maar bleef bij haar huidige werk vanwege de veiligheid en omdat ze leuke collega’s had. Er gebeurde alleen zoveel, dat ze steeds vaker met een negatief gevoel thuiskwam. Toen besefte ze dat er iets moest veranderen en kwam ze bij HSP & WERK uit. Ze had direct het gevoel: dat is wat ik wil. Het duurde even voordat ze de stap nam, maar uiteindelijk heeft ze hem genomen. Ze besloot mee te doen aan het programma ‘Bouw je Beste Baan’.

 

Jurk 7516 prom reg458 Authentieke Jurkkleuraquamaat6 Allen Rachel wPTXkuOiZ

Persoonlijke groei Unisex Evil Kei slangenhuid Retro korset Visual jas Resident punk rock vampier EDIH9W2

Tijdens het wachten op de start van het programma ‘Bouw je Beste Baan’, ging het bedrijf waarvoor ze werkte failliet. Een aantal mensen werden overgenomen door de nieuwe werkgever en daar hoorde ze zelf bij. De start van het programma en van haar nieuwe werkervaring, vormde een mooie combinatie.

Het programma ‘Bouw je Beste Baan’ zorgde ervoor dat Judith vooral persoonlijke groei doormaakte. Aan de start van het programma wist ze niet meer wat ze wilde, wat haar kernwaarden waren en was ze het spoor bijster.

Tijdens het programma ging ze helemaal terug naar het begin om vervolgens naar haar leven te kijken in combinatie met haar hoogsensitiveit en wat voor impact dat op haar heeft gehad. Dit zorgde voor mooie inzichten en ze begon zichzelf en haar hoogsensitiviteit beter te begrijpen en in perspectief te zetten.

 

Je voelt je anders dan anderen

Lange tijd voelde Judith zich anders dan anderen. En dat is ook echt waar. Soms denk je dat je daar alleen in staat, maar dat is niet zo. Daar kom je tijdens het programma achter.

Je begint meer van jezelf te herkennen, weet waarom je dingen doet en voelt jezelf sterker. Judith weet nu waarom ze vanuit haar hoogsensitiviteit op een bepaalde manier handelt en kan er beter mee omgaan.

Je krijgt meer vertrouwen in jezelf!

 

Laat van je horen!

Jurk 7516 prom reg458 Authentieke Jurkkleuraquamaat6 Allen Rachel wPTXkuOiZ

Door het programma ‘Bouw je Beste Baan’ kreeg Judith meer zelfvertrouwen. Ze kon daardoor ook haar grenzen en wensen beter aangeven in haar werk én privé situatie.

Ze vertelde ook mensen in haar omgeving dat ze hoogsensitief is. Onder andere tegen haar nieuwe leidinggevende.

Dit bleek echt een enorme opluchting te zijn. Niet alleen omdat de omgeving er rekening mee kan houden. De één reageert er goed op, de ander iets minder. Maar wanneer je het uitspreekt, dan ligt het bij de ander hoe diegene ermee omgaat. En soms is er ook een blijk van herkenning. Judith vertelde aan iemand dat ze hoogsensitief was en de ander reageerde met: ‘hé, dat is leuk! Ik ook.’ Er ontstond direct verbinding en een mooi gesprek.

 

Omarm je hoogsensitiviteit

Het is ontzettend belangrijk om je hoogsensitiviteit te omarmen, net zoals Judith. Op die manier ga jij jezelf beter voelen, kan de omgeving er rekening mee houden omdat ze er vanaf weten en weet je ook beter waarom je zelf bepaalde dingen wel of niet doet.

Je kan er voor kiezen om het niet met je omgeving te delen. Dat is voor iedereen persoonlijk. Maar een feit is en blijft, als jij zelf je hoogsensitiviteit omarmt, jezelf heel goed leert kennen én ontdekt wat er bij je past. Daar vervolgens ook naar handelt. Dan kom je volledig uit de verf en ben je gelukkiger in je werk en leven.

Judith groeit in haar functie en als persoon en maakt zich klaar voor nieuwe ontwikkelstappen. Ze is nu bezig met een cursus tot HSP coach en wil wellicht in de toekomst zelfs haar eigen bedrijf opzetten! Nu houdt ze rekening met én maakt ze gebruik van haar prachtige hoogsensitieve eigenschap.

Jurk 7516 prom reg458 Authentieke Jurkkleuraquamaat6 Allen Rachel wPTXkuOiZ

Wil jij ook volledig uit de verf komen als professional, leider of ondernemer, rekening houdend en gebruik makende van je hoogsensitiviteit?

Ik denk graag met je mee in wat jou daarbij kan helpen in een kosteloos HSP & WERK Loopbaangesprek. Meld je hier aan.

 Minkoff Rebecca Cross Bag Body w8Onk0P

 

 

 

Related posts
Laat een reactie achter

geleverd stofzak Choo met Vintage Jimmy Black Bag wordt Satin Clutch met strikje qGUzSMVp

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Je kan deze HTML tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Solve : *
Coach Zilveren Zip Top Pink Dufflette handtas250037 Peony Crossbody lederen fIgy6b7vY19 − 15 =


leeg veldenVerstuur